Novi uspjeh Scotta Cokera: Bellator dobio velikog generalnog sponzora

Ostale vijesti 11.02.2015 10:19h Autor:

Bellator FC

Stvari su se definitivno pomaknule prema naprijed u sve ambicioznijem Bellatoru. Posebno od kada konce vuče bivši prvi čovjek Strikeforcea Scott Coker.

Osim što su angažirali nekoliko vrlo zanimljivih boraca te su najavili još neka pojačanja, Bellator je ovih dana potpisao generalni sponzorski ugovor s američkim pivskim divom "Miller Lite". Ovaj brand je neko vrijeme bio sponzor i UFC-u, no sada će "debitirati" na Bellatoru 134 koji je na rasporedu krajem veljače.

Bitna je ovo stvar za ambicioznu promociju koja želi u narednih 10 godina prestići popularnost i uspješnog UFC-a s obzirom da Bellator nikada do sada nije imao generalnog sponzora.

"Drago mi je što smo sklopili partnerski ugovor s Miller Liteom jer ulazimo u najveću godinu ikada za Bellator. Imamo sličnu poslovnu filozofiju s Miller Lite pivom jer nam je kvaliteta iznad svega", izjavio je povodom potpisa Scott Coker.

Miller Lite je protekle dvije godine funkcionirao kao manji sponzor u Bellatoru, a sada je postao prvi "premium" ili kako u Hrvatskoj znamo reći "generalni sponzor".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI