Pijan, naoružan i pun "love" uhićen Fedorov duhovni vođa! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.02.2015 11:03h Autor:

Photo by M-1 Global

Čovjek srednjih godina, duge brade i pomalo zapuštenog izgleda je uhićen u Rusiji u regiji Nizhny Novgorod nakon što je svoj terenac Land Cruiser razbio pored ceste te je pijan zaspao u vozilu.

U tom trenutku je kod sebe imao oko 3 milijuna rubalja što je oko 15 tisuća dolara, imao je pištolj, ali i gomilu alkohola unutar skupocjenog vozila. Policija ga je uhitila, no najprije se branio da je svećenik. Kada su do njega stigli novinari, tvrdio je da je sve počinio njegov brat blizanac. Zašto vam pričamo ovu bizarnu priču?

Zato što su mnogi Rusi, a danas i ostali MMA fanovi na TV ekranima u liku pijanog svećenika prepoznali Vladimira Gavrilova, duhovnog vođu i savjetnika MMA GOAT-a, Fedora Emelianenka.

Sjećamo se svi kako je uz slavnog Rusa u SAD (na mečeve u Strikeforceu op.a) konstatno putovao i zanimljivi svećenik koji je, kako se tako mislilo, Fedoru usadio mir i spokoj.

Mediji se danas s pravom pitaju radi li se o varalici s obzirom na sumnjive okolnosti i najnovije događaje. U svakom slučaju svećenik koji pijan vozi skupocjeno terensko vozilo, uz sebe ima pištolj i 3 milijuna rubalja nije standardna pojava.

Nije poznata današnja povezanost Gavrilova sa slavnim Rusom i je li Fedor i dalje pod njegovim duhovnim vođenjem. Sve okolnosti ovog događaja se tek trebaju razsvijetliti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI