Rory MacDonald: UFC je postao dosadan i borci su kao roboti, Bellator promovira sport kako bi trebalo

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.08.2016 23:00h Autor:

Rory MacDonald

Novi Bellatorov borac Rory MacDonald progovorio je o svom bivšem poslodavcu i svemu onome što mu je zapravo smetalo unutar UFC-a.

MacDonald je u oktogonu nastupao šest godina te je jedan od onih kojima se nije svidjela promjena dolaskom Reeboka. Dolaskom u Bellator stigao je u jedan malo drugačiji svijet, no svijet koji mu se na prvu svidio.

“Bellatorova produkcija predstavlja upravo ono kako bi to trebalo biti. Tu su veliki ekrani, ulasci boraca, oni to sve rade nekako veće, rade na pravi način. Ovo je borilački show i oni žele promovirati borce, žele ih graditi. Nije generična situacija, gdje svi nose istu opremu. Ovdje svatko ima priliku graditi svoj individualni lik, promovirati samog sebe. UFC je postao dosadan s time da svi nosimo iste uniforme i ulazimo na jednak način.  Svi smo kao roboti, svi se moramo ponašati jednako. UFC je borcima ubio osobnost. To je dosadno i ljudi su već umorni od toga.”

Njegov debi bi se trebao dogoditi tek idućeg ljeta, budući da je odlučio posvetiti operaciji nosa i potpunom oporavku od iste. No, nije krio kako je s Bellatorom već neko vrijeme u pregovorima, a dodao je i kako mu je borba protiv Robbiea Lawlera, gdje je zaradio 59.000 dolara (plus bonus za borbu večeri) otvorila oči.

“Ovo je nešto na čemu smo već dulje vremena radili. O ovome sam razmišljao preko godinu dana, a sigurno smo toliko bili i u pregovorima. Sklopili smo sjajan ugovor, ja vjerujem u njih te oni vjeruju u mene i zajedno ćemo napraviti sjajan posao. Ovo ćemo sve odvesti na jedan viši nivo. U Bellatoru ću debitirati u Kanadi i tamo ćemo napraviti nešto ogromno, u potpunosti ćemo okrenuti tržište. Fanovi će ponovno dobiti borilački show kakav zaslužuju.”

Bit će zanimljivo pratiti što će se sve događati u Bellatoru prije Roryevog debia. Već smo mogli zaključiti kako je druga najbolja svjetska promocija odlučila dodati nešto goriva konkurentnosti UFC-u. Ovo je samo jedan od tih poteza, a sami su najavili kako će ih biti sve više.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI