Thiago Silva i Ronny Markes na WSOF 19 krajem ožujka

Ostale vijesti 26.02.2015 18:45h Autor:

Thiago Silva

Brazilski poluteškaš Thiago Silva saznao je datum i protivnik za svoju debi borbu u WSOF-u. Bit će to još jedan bivši UFC-ovac, Ronny Markes, a borba je na rasporedu 28. ožujka na WSOF 19 priredbi.

Nakon što je (po drugi put u kratkom roku) dobio otkaz iz UFC-a, Thiago Silva je potpisao za WSOF, a poznata je i borba u kojoj će debitirati. Njegov protivnik bit će mu sunarodnjak i još jedan bivši član UFC-a, Ronny Markes. Borba će se održati 28. ožujka, na vrlo dobrom WSOF 19 eventu.

Thiago Silva (16-3, 12 KO) je dugo bio jedan od najvećih potencijala UFC-ove poluteške divizije, a u oktogonu je nastupao od 2007. godine, ostvarivši sedam pobjeda i tri poraza. Nakon skandala sa zlostavljanjem supruge, Silva je dobio otkaz iz najjače organizacije, no novog poslodavca je brzo našao.

26-godišnji Markes (15-3) je također bio veliki potencijal, a u UFC-u je startao s tri sjajne pobjede. No, onda su uslijedili nokaut porazi od Yoela Romera i Thiaga Santosa i poprilično iznenađujuć otkaz. I on je vrlo brzo pronašao novog poslodavca u WSOF-u, gdje je prešao u polutešku kategoriju i debitirao pobjedom u kolovozu. 

WSOF 19 predvodi borba vjerojatno najveće zvijezde organizacije, Justina Gaethjea. Njegov pojas prvaka u lakoj kategoriji pokušat će mu preoteti Luis Palomino.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI