Upoznajte “Teejayja” – borca Jonesove visine koji nastupa u bantamu! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 15:55h Autor:

Teejay Britton (Facebook)

Terry Britton, poznatiji kao “Teejay”, donedavno je bio anonimni borac, a u posljednje je vrijeme glavna priča brojnih MMA krugova. Na sve većoj pozornosti medija, ovaj stanovnik Joplina (Missouri), može ponajviše zahvaliti svojim fizičkim predispozicijama.

Ovaj neporaženi 34-godišnjak je sa svojih 193 centimetra visine unikatna pojava u svijetu slobodne borbe. Naravno, u njegovoj visini nije ništa čudno, ali dolazimo do impresivnog podatka kada pogledamo da se radi o borcu koji nastupa u bantam kategoriji.

Ovaj “div” iz bantama je visok poput Jona Jonesa, dok je od Dominicka Cruza, UFC-ovog prvaka u ovoj kategoriji, viši čak 20 centimetara, a to je zaista šokantan podatak kada uzmemo u obzir činjenicu da se “The Dominatora” smatra jednim od najviših boraca kategorije do 61 kilograma.

“Teejay” nije po uspjesima ni blizu spomenutim UFC-ovim zvijezdama, ali mnogi mu predviđaju uspješnu karijeru unatoč tome što je već debelo zagazio u tridesete. Njegov trenutni omjer je 2-0, pri čemu je ostvario po jednu pobjedu tehničkim nokautom i ‘submissionom’, a isti je skor prema Sherdogu imao i u amaterskim danima.

Nekoliko dodatnih informacija o čovjeku kojeg nazivaju najvišim američkim bantamašem, možete saznati u videu koji vam donosimo u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI