Anthony Johnson zauvijek otpisao Jonesa: “Nitko više ne razmišlja o njemu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2016 10:43h Autor:

Anthony Johnson/Facebook

Anthony Rumble Johnson jedan je od prvih UFC-ovih boraca koji je odlučio da više nema namjeru boriti se s Jonom Jonesom nakon što je bivši prvak poluteške kategorije još jednom suspendiran zbog pada na dopinškom testiranju.

Johnson je jedan od mogućih izazivača, a za taj status borit će se protiv Glovera Teixeire. I prvak Daniel Cormier, koji je trebao braniti pojas protiv Jonesa na UFC 200, već je najavio da ne želi više čekati kontroverznog borca te da bi pobjednika borbe Teixeira – Johnson volio vidjeti kao sljedećeg izazivača. “Rumble” je, kao i svi borci iz vrha, priželjkivao okršaj s jednim od najboljih boraca svijeta, s kojim je imao zakazanu borbu na UFC 187, no tada je Jones suspendiran, a pojas mu je oduzet. Cormier je uskočio protiv Johnsona, ugušio ga i uzeo titulu prvaka. Johnson možda žali za propalom šansom, ali s Jonesom više ne želi u oktogon.

“To se neće dogoditi, znam to. Okrećem se prema naprijed, svi kreću dalje. Još uvijek ciljam visoko i pokušavam napraviti što mogu u ovom sportu. Nisam više koncentriran samo na Jonesa, a mogu reći da nisu ni Cormier ni Glover. Nitko u ovoj diviziji više ne razmišlja o Jonesu. To je činjenica”.

Najviše ga brine što njemu i drugim borcima prolazi karijera dok čekaju Jonesa: “Ne mislim se boriti do 35. godine. Želim zaraditi svoj novac i raditi nešto drugo, bolje i veće stvari sa svojim životom. Ne želim da me više udaraju u lice, imam stvari koje bih radije radio”.

Anthony Johnson je imao deset pobjeda u nizu do poraza od Cormiera prošle godine, a zatim upisao još dva trijumfa protiv Jimija Manuwe i Ryana Badera. Porazi li i Glovera Teixeiru na UFC 202, trebao bi ponovo dobiti šansu za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI