B.J. Penn uoči borbe s Lamasom: Kladit ću se na sebe i zaraditi brdo love!

UFC 25.08.2016 12:51h Autor:

B.J. Penn

Nakon dvije godine odsustva, u oktogon će se 15. listopada vratiti B.J. Penn. On i Ricardo Lamas predvodit će priredbu koja će se održati na Filipinima. Nešto više o svom povratku, legendarni je borac progovorio u intervjuu za svoju stranicu BJPenn.com.

Penn će se za ovaj meč ponovno pripremati s Gregom Jacksonom. Za svog idućeg protivnika ima samo riječi hvale, ali ga zato smetaju komentari fanova i analitičara koji se ne slažu s njegovom odlukom o povratku, kao i borbi s četvrtorangiranim borcem perolake kategorije.

“Zašto bi me bilo briga što drugi misle? Svi ti likovi bi trebali prvo otići u banku, podići sve novce sa svojih računa i kladiti se na Ricarda Lamasa, a ja ću se dan uoči borbe kladiti na sebe i zaraditi brdo love”, izjavio je Penn.

Iako ima 37 godina, Penn namjerava sa stilom napustiti sport, a ovo su njegovi planovi:

“Prvi cilj je pobijediti Lamasa te napasti i uzeti titulu u perolakoj, zatim ću sjesti s Gregom Jacksonom i porazgovarati pohodu na pojas u lakoj. Sve ovo o osvajanju naslova u dvije različite kategorije je već prije učinjeno. Ja sam to učinio prije 12 godina kada sam imao 25 godina. Situacija je danas takva da sam jedini koji naganja treću titulu. Nitko drugi nije ni blizu tome.”

Penn je osvajao UFC-ove titule u lakoj i velter kateoriji te je, uz Randyja Couturea, jedini borac kojem je pošlo za rukom držati naslove u dvije različite kategorije.

“The Prodigy” će u idući meč ući s nizom od tri poraza. Redom su ga pobjeđivali Nick Diaz, Rory MacDonald i Frankie Edgar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI