Belfort UFC-u ponudio borbu za privremeni naslov protiv Romera ili Muñoza!

UFC 04.02.2015 08:24h Autor:

Vitor Belfort

Aktualni prvak u srednjoj kategoriji Chris Weidman morao se povući iz borbe u kojoj je na UFC-u 184 trebao braniti naslov protiv Vitora Belforta. UFC je Belfortu kao zamjenu ponudio meč za privremeni naslov protiv Lyota Machide, a u igri je bio i Gegard Mousasi. No, on je te borbe odlučio odbiti.

S obzirom na to da je UFC 184 odustajanjem Weidmana prilično izgubio na atraktivnosti čelnici najjače svjetske MMA promocije željeli su Belfortu za ovaj događaj dati nekog drugog protivnika u privremenoj borbi za naslov. No, Machida i Mousasi ipak nisu bili prihvatljiv izbor za Brazilca. Odlučio je pričekati da se Weidman oporavi pa da onda krene u napad na pojas.

Belfortova supruga i menadžerica Joana Prado izjavila je za brazilski Globo da je Belfort za privremeni naslov bio spreman boriti se protiv Yoela Romera ili Marka Muñoza. No, UFC-u se taj prijedlog nije svidio.

"Predložila sam borbu za privremeni naslov protiv Romera ili Muñoza. Weidmanov je stil sličan njihovom. Obojica su dešnjaci i hrvači. UFC je odbio taj prijedlog te je ponudio Lyota Machidu, ali smo odbili tu ponudu. Mislimo da je bolje čekati do svibnja. Tijekom priprema smo bili usredotočeni na Weidmana.", izjavila je Joana Prado.

UFC 184 održat će se posljednjeg dan veljače, a nakon što je Weidman otpao događaj će predvoditi Ronda Rousey i Cat Zingano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI