Ben Saunders objasnio napuštanje UFC-a: Jednostavno nisam počeo pregovarati oko novog ugovora

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2016 18:59h Autor:

Ben Saunders

Ben Saunders objasnio je kako je došlo do njegovog napuštanja UFC-a. Naime, tu nije bila riječ o otkazu, nego mu je istekao ugovor, a Killa B nije krenuo u pregovore oko novog.

Mnoge je jučer iznenadio podatak kako je Ben “Killa B” Saunders napustio UFC. Naime, nigdje nije bilo vijesti o otkazu ovog borca koji je slavio u tri od posljednje četiri borbe, nego se samo odjednom jučer pojavila najava njegove borbe u jednoj regionalnoj organizaciji. Mediji su vrlo brzo došli do Bena te ga upitalo što se zapravo dogodilo.

“Ljudski ću priznati kako je ovo sve zapravo moja greška. Ja nisam dobio otkaz iz UFC-a. Borio sam se do kraja svog ugovora i odradio ga. Nakon toga nisam otišao tražiti negdje drugdje više novaca, zapravo ja uopće nisam odlučio poslušati što je UFC ponudio mom menadžmentu. Prolazio sam kroz jako teško vrijeme i to u svakom aspektu mog života, pa jednostavno nisam mislio o tome. Iz tog razloga sam jedino ja kriv za ovo što se dogodilo i gdje se moja karijera trenutno nalazi.”

Tako mu je zapravo prošlo vrijeme u kojem je mogao prihvatiti UFC ugovor, a kad je sredio stvari u životu, već je bilo kasno. Iz tog razloga je odlučio prihvatiti zanimljivu borbu protiv poznatog protivnika, još jednog bivšeg UFC borca, Jacoba Volkmana, čije napuštanje UFC-a također nije imalo veze s lošim nastupima. Od treće UFC avanture nije odustao.

“Ne znam što mi budućnost donosi, no uvjeren sam kako imam sve za savladati apsolutno svakog borca moje kategorije, ukoliko sam fizički i mentalno potpuno spreman. Imam vrlo opasan i unikatan stil koji će svakome stvoriti probleme.”

Tko zna, možda ugovor UFC-a ponovno dođe na stol već nakon ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI