Bisping: Henderson će varati

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2016 19:43h Autor:

Michael Bisping

Prvak UFC-ove srednje kategorije Michael Bisping dobio je protivnika kojeg je želio, ali ipak se ne čini prezadovoljan tim izborom sudeći po posljednjim izjavama.

Prvi Englez s pojasom prvaka titulu će braniti u Manchesteru 8. listopada, iako se službena potvrda UFC-a još čeka, a gostujući kod Ariela Helwanija rekao je da je siguran kako će Henderson varanjem pokušati doći do pobjede.

“Mislim da će varati jer će misliti – jebiga, pa što ako me suspendiraju, ionako se povlačim nakon ove borbe”, rekao je Bisping nakon što je Henderson objavio da je spreman za mirovinu.

Bisping je prvi put osvojio naslov ovog ljeta s 37 godina pobjedom protiv Lukea Rockholda na UFC 199 uskočivši umjesto ozlijeđenog bivšeg prvaka Chrisa Weidmana.

“Planiram prebiti Hendersona tako da ljudi pamte još dugo. Nokautirao me na UFC 100 i kada sam bio u nesvjesti, poletio je zrakom i pogodio me tako da sam mogao dobiti ozbiljno oštećenje mozga. Duguje mi puno. Još je jako opasan, ali razbit ću ga na komadiće. Grom ne udara dvaput u isto mjesto. Neće mu proći ovaj put”, poručio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI