Bisping izazvao GSP-a: Prestani biti pičkica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2016 12:36h Autor:

Michael Bisping i Georges St. Pierre (Screenshot)

Aktualni prvak u srednjoj kategoriji, Michael Bisping, odlučio je tijekom intervjua za Daily Star Sport prozvati Georgesa St. Pierra, a da pri tome baš i nije birao riječi kojima bi se obratio legendarnom borcu.

Iako ispred sebe već ima dogovoren meč s Danom Hendersonom, britanski se borac već sada pobrinuo za organizaciju svog idućeg nastupa, a oko je bacio na još jednu legendu ovog sporta.

“Georges, prestani biti pičkica. Službeno te izazivam na borbu u Torontu. Nastupam u listopadu i uspio bih se boriti i u prosincu. To su dva mjeseca razlike, izvukao bih to s lakoćom. Borit ću se s tobom na kilaži od 180 lbs (81,6 kg). Upravo ovdje i upravo sada te izazivam”, poručio je Bisping.

Kako nam je sve bliže potvrda GSP-ovog povratka, tako raste i broj imena koji se dovode u vezu s popularnim kanadskim borcem. Datum i mjesto njegovog povratka, kao i potencijalni protivnici, još uvijek nisu službeno potvrđeni, ali je zato jučer isplivala vijest kako bi to mogao biti Conor McGregor.

Nešto više informacija o svemu bi mogli saznati u večerašnjem izdanju UFC Tonight emisije za koju je već najavljena objave velike vijesti.

Bispingov idući nastup na rasporedu je 8. listopada u Manchesteru, dok je spomenuti event u Torontu zapravo UFC 206 koji bi se trebao održati 10. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI