Bonusi za Paige VanZant i Demiana Maiu, Lauzon i Miller ponovili bonus za borbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2016 08:22h Autor:

Paige VanZant

Demian Maia, Paige VanZant, Joe Lauzon i Jim Miller su nakon UFC on FOX 21 eventa bogatiji za dodatnih 50.000 dolara, budući da su nagrađeni bonusima za najbolje izvedbe, odnosno borbu večeri.

Svakako bi potez eventa trebao biti onaj Paige VanZant, koja je nokautirala Bec Rawlings početkom druge runde. Nakon nekoliko neuspjelih atraktivnih pokušaja u prvoj rundi, mlada borkinja je onog najimpresivnijeg pogodila. Bilo je to udarac koji je teško opisati riječima. Paige je krenula desnom nogom u tijelom, da bi odmah nakon te noge povukla i lijevu, kojom je svoju protivnicu pogodila točno u glavu. Bio je to potez u maniri Lyota Machide, pa čak možda i impresivnije od njegovog nokauta protiv Randya Couturea.

Demian Maia svoj je bonus zaslužio time što je kvalitetno odveo borbu gdje mu odgovara, a nakon toga i uhvatio vrat Condita, čime je postao prvi borac koji ga je prisilio na predaju u posljednjih deset godina.

Borba večeri vrlo lako mogla je biti ona između Charlesa Oliveire i Anthonya Pettisa, no UFC je ipak odlučio nagraditi Joea Lauzona i Jima Millera, koji su još jednom odradili 15 minuta bespoštedne borbe prepune akcije. Jim Miller je po mnogima pobjedu odnio nezasluženo, pa Lauzon barem ostaje bonus za utjehu nakon što nije uspio osvetiti poraz iz borbe održane 2012. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI