Brandon Thatch protiv Ericka Silve i Massaranduba protiv Feldera na Fight Nightu u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2016 18:45h Autor:

Brandon Thatch

Za Fight Night u glavnom gradu Brazila koji će se održati 24. rujna, ekspresno je potvrđeno pet borbi gdje je sigurno najzanimljivija ona u kojoj će jedan od dva donedavno velika talenta vjerojatno završiti s otkazom iz promocije. Također, Paul Felder pokušati će prekinuti niz od šest pobjeda Francisca “Massarandube” Trinalda.

Ta dva donedavno velika talenta su Brandon Thatch i Erick Silva, čija će se borba u velter kategoriji vjerojatno naći na glavnom programu. Thatch je u UFC pristigao kao brutalni finisher, kojem je samo jedan borac izdržao dulje od tri minute, da bi slično prošla i prva dvojica UFC protivnika. No, iduće tri borbe vidjelo se koliko mu nedostaje obrane od rušenja te borbe u parteru, pa je tri puta za redom ugušen i sad se nalazi na rubu otkaza.

Kod Ericka Silva je slična situacija. Njegov UFC skor iznosi 6-6, a zanimljivo je kako je do sada bio miljenik UFC-a, budući da je nakon svakog poraza dobivao šansu vratiti se pobjedom protiv slabijeg protivnika, i to najčešće u Brazilu. No, trenutno je prvi put unutar niza od dva poraza, nakon što posljednji “poklon” nije iskoristio, odnosno Nordine Taleb ga je savladao i dokazao da je ozbiljniji protivnik od nekih ranijih. Silvi će ovo biti 13. borba u UFC-u i čak deveta na domaćem terenu u Brazilu.

Po redovnim borbama u Brazilu poznat je i Francisco “Massaranduba” Trinaldo, 37-godišnjak koji je unutar niza od šest pobjeda, dok mu ukupni UFC skor iznosi 10-3. Njemu će ovo biti čak 11. nastup u domovini, a čeka ga Paul Felder. Felder je unutar niza od dvije pobjede, nakon što je savladao Daron Cruickshanka i Josha Burkmana. Pobjednika ove borbe sigurno čeka nagrada u vidu elitnog protivnika za iduću borbu.

Osim ove dvije, potvrđene su još tri borbe za isti event. Možda i najzanimljivija je također u lakoj kategoriji, gdje se sastaju Alan Patrick (13-1, 3-1 u UFC-u) i bivši Cage Warriors prvak Stevie Ray (19-5, 3-0 u UFC-u). U perolakoj kategoriji borbe se Renato Moicano i Mike De La Torre, a u bantamu Michinori Tanaka i Rani Yahya.

Glavna borba ovog eventa potvrđena je ranije danas, a to će biti sudar Cristiane “Cyborg” Justino i Line Lansberg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI