Brock Lesnar bit će u publici tijekom meča Miočića i Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2018 10:51h Autor:

Brock Lesnar/Instagram

UFC 226 dobiti će jednog VIP gosta, a njegovo ime može nam jako puno reći o namjerama UFC-a. Naime, borbu Stipe Miočića i Daniela Cormiera iz prvog će reda gledati Brock Lesnar.

Dana White je već ranije pričao o tome kako će vjerojatno organizirati još jednu UFC borbu Brocka Lesnara, koji je svojim novim WWE ugovorom osigurao pravo na takav izlet, odnosno više nema ekskluzivni ugovor s najvećom “kečerskom” promocijom. Naravno, UFC će za tako nešto tražiti pravi “tajming”, odnosno priliku da tom jednom borbom pokuša maksimalno moguće zaraditi.

Iako se neko vrijeme priča o borbi Lesnara i Jona Jonesa, niti u jednom trenutku izvan priče nije bio niti mogući duel s teškaškim prvakom, odnosno pobjednikom borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Sam Cormier je na samu spomen Lesnara rekao da je to nešto fantastično, a nema sumnje kako tako razmišlja i UFC. Zbog toga ne treba čuditi što je službeno potvrđeno kako će se Lesnar 7. srpnja nalaziti u Las Vegasu i to u prvom redu T-Mobile dvorane na UFC 226 eventu. Nema sumnje kako će ga UFC na kraju pokušati uvesti i u kavez, da se sučeli s pobjednikom borbe. Naravno, to nikako ne bi značilo ugovaranje borbe, nego bi UFC time svakako išao na to da “osjeti puls” fanova što se tiče te opcije.

Naravno, ne moramo puno razmišljati da bi zaključili kako bi borba Lesnara i Jonesa vjerojatno napravila puno veći boom te da bi u tom slučaju vjerojatno bila i bolja prodaja nego u slučaju borbe za teškašku titulu, no UFC ne može znati što će se dogoditi s Jonesom i njegovom suspenzijom. UFC će sigurno na više načina zapravo testirati teren te će tek onda zaključiti s kime je najbolje upariti Brocka Lesnara, jer je poznato kako on ima pravo na samo jedan UFC izlet. I taj će morati biti pomno odabran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI