Carla Esparza: UFC me neprestano zapostavlja i zaobilazi!

UFC 12.02.2015 08:53h Autor:

Carla Esparza

Iako je postala prva UFC prvakinja u slamka kategoriji Carla Esparza nije zadovoljna načinom na koji se prema njoj odnosi UFC, a to je i javno rekla nakon što je jedan od njenih suparnica potpisala unosan sponzorski ugovor.

Carla Esparza krajem prošle godine postala je prva prvakinja u slamka kategoriji nakon što je svladala Rose Namajunas prekidom tijekom treće runde. To joj ipak nije pomoglo da dođe do ekskluzivnog ugovora s Reebokom koji je s najjačom svjetskom MMA promocijom potpisao ekskluzivni ugovor, ali i dodatno angažirao pojedine borce i borkinje. Reebok se očito vodio idejom da će im pojedinačni ugovori ići dodatno u korist, ali u tim planovima nije i Carla Esparza za razliku od Paige Van Zant.

"Ako me pitate osjećam li se zapostavljeno od UFC-ove mašinerije u trenucima kad je Paige ušla u taj dogovor onda bih lagala kad bih rekla da mi to nije prošlo kroz glavu.", nije skrivala razočaranje Carla Esparza.

"Osjećam se sretno jer sam bila u mogućnosti ostvariti nevjerojatne stvari i svojoj MMA karijeri. No, unatoč svim uspjesima i izuzetno teškom putu kojim sam došla do tih ostvarenja stalno osjećam da me zapostavljaju i previde u nekim situacijama."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI