Chris Weidman: Ludost je napraviti borbu za privremenog prvaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2015 23:03h Autor:

Chris Weidman

Još uvijek nije jasno tko će se (i hoće li se) boriti s Vitorom Belfortom na UFC-u 184. Brazilac jedan tren zagovara borbu za pravog prvaka, a drugi tren borbu za privremenog prvaka.

Weidman se prije nekoliko dana povukao iz obrane naslova protiv Belforta zbog ozljede rebara koja se može zaliječiti kroz dva mjeseca.

Chris je u emisiji The MMA Hour pojasnio koliko ga je zasmetao potez UFC-a koji je odlučio organizirati borbu za privremenog prvaka srednje kategorije.

"Znate, mislim da je to glupo," izjavio je Weidman. "Anthony Pettis je bio ozlijeđen godinu dana, Johny Hendricks oko devet mjeseci. Cain Velasquez je bio ozlijeđen godinu i pol prije nego što je napravljena borba za privremenog prvaka. Ja sam bio ozlijeđen šest mjeseci i sad ću biti još maksimalno dva mjeseca van pogona, a onda sam spreman za meč. Tako da je ludost napraviti borbu za privremenog prvaka. Nemam ozljedu koljena koja zahtjeva pauzu od godine dana, a postoji mogućnost da se oporavim prije tih šest tjedana."

"To je samo način promoviranja borbe," objasnio Chris. "UFC-ov način na koji će privući ljude. Prvak protiv prvaka. Razumijem poslovnu stranu tog postupka. Razumijem kako žele spasiti UFC 184. Samo je glupo što to rade sa mnom."

Za sada je najavljeno kako će borba između Ronde Rousey i Cat Zingano biti glavna na UFC-u 184. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI