Chris Weidman: Spreman sam i čekam Hendovu ozljedu, a nakon toga i nastup u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2016 13:15h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman se priprema za UFC 205 event u New Yorku, no također kaže kako će biti spreman i za event u Londonu, ukoliko se Dan Henderson ozlijedi. 

Weidman dolazi iza ozljede koja mu je onemogućila UFC 199 borbu protiv Lukea Rockholda te nakon operacije. Oporavak je gotov i Weidman je već neko vrijeme u punom treningu. Gotovo je sigurno da će se naći na UFC 205 u New Yorku, njegovom rodnom gradu, no on ima ideju jedne situacije koja bi mu se još više svidjela. Ukratko je ispričao kako se osjeća i čemu se nada:

“Potpuno sam zdrav već četiri tjedna. Liječnik mi je dozvolio da se vratim kompletnom treningu, pa ću biti bez problema spreman za UFC 205. Zapravo, ukoliko netko ispadne s londonskog eventa, spreman sam uskočiti. Zapravo, ima scenarij kakav bih najviše volio vidjeti. To bi bilo da se Dan Henderson ozlijedi, pa ja uskočim i borim se protiv Bispinga. Uvjeren sam kako bi to bila borba koju bih pobijedio bez primljene štete te bih odmah mogao nastupiti i u Madison Square Gardenu mjesec dana kasnije.”

Što se tiče New Yorka, teško je pretpostaviti tko će mu biti protivnik, no nema sumnje kako će to biti netko iz samoga vrha, tj. netko od potencijalnih izazivača, kojih se sad u srednjoj kategoriji nakupio zanimljiv broj.

“Mislio sam kako će to biti Luke Rockhold, no čini se da to neće biti slučaj. No, tu su Romero i Jacare, zatim Anderson Silva. Naravno da bi mi meni savršeno bilo odraditi revanš protiv Rockholda u Madison Square Gardenu, no to se neće dogoditi. Na Twitteru vidim da me ljudi žele protiv Yoela, pa može i to. No, bit ću malo sebičan jer je eventu u New Yorku, želim najveću borbu koju mogu dobiti u tom trenutku!”

UFC 205 je spektakl za kojeg nije objavljena još niti jedna borba, no nema sumnje kako će planirani “fight card” biti najjači ove godine, posebno kao uzmemo u obzir da je UFC 200 na kraju bio izrauban ozljedama i otkazivanjima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI