Cody Garbrandt: Dominick Cruz me se boji, možda se umirovi samo da se ne borimo

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2016 21:02h Autor:

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt se priprema za svoju iduću borbu, ali i dalje nastavlja prozivati Dominicka Cruza, a novi “epitet” koji je član Teama Alpha Male pridodao prvaku je da je kukavica.

Garbrandt se na UFC 202 eventu bori protiv Takeye Mizugakija, a čini se da on misli da bi mu pobjeda trebala donijeti borbu protiv prvaka Dominicka Cruz. Cruz u posljednje vrijeme dosta govori o mogućnosti superborbe protiv Conora McGregora ili nekog drugog borca, a Garbrandt je uvjeren kako je to zbog straha od njega.

“Dominick Cruz ne može nokautirati apsolutno nikoga. I on je tog svjestan, kao i svi ostali, svi znaju da dolazim do njega. On je prvak pa zbog toga ima X na svojim leđima, no u glavi sam mu jedino ja i on je svjestan da se ne želi boriti protiv mene. Zato spominje odlazak u perolaku kategoriju ili borbe protiv nekih drugih boraca. Toliko me se boji da će prije napustiti diviziju ili se čak umiroviti”, rekao je Cody.

Cody jednostavno ne voli niti stil borbe Dominicka Cruza, a nije mu drag niti bivši timski kolega te prvoplasirani borac na ljestvici, TJ Dillashaw.

“Mislim da je lik seronja i ne volim njegov stil. On je borac na bodove i ulazi u borbu s ciljem da bocka protivnike i skuplja bodove do sudačke odluke. On nikad nije bio pravi borac, takav je njegov stil. Ali ovo je sport gdje moraš ići završiti svog protivnika, a ja sam takav borac. Dominick će dobiti dozu od mene, kao i TJ. Svi oni mogu pričati što hoće, no svi isto tako znaju istinu. Ja sam lav u ovoj diviziji i dolazim ih sve pojesti!”

U svakom slučaju, samopouzdanja mu ne nedostaje. Za 19 dana bori se protiv Mizugakija i taj će nastup puno toga reći o budućnosti ovog momka u UFC-ovoj bantam diviziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI