Cody Garbrandt: Nakon borbe protiv mene, Cruz će jesti na slamčicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 11:00h Autor:

Cody Garbrandt (Instagram)

Nastavlja se medijski rat Dominicka Cruza i Codya Garbrandta, iako je njihova potencijalna borba trenutno još uvijek daleko. No, Cody je sad izrekao do sada najagresivniju izjavu.

Cruz je dodatno zagrijao ovu priču s izjavom kako se želi boriti protiv Codya te kako očekuje da bi ga mogao ozlijediti. Garbrandt, koji prije potencijalne borbe protiv Cruza mora savladati Takeyu Mizugakija na UFC 202, osjetio je potrebu odmah odgovoriti:

“On je najavio kako će povećati moju listu ozljeda. To mi zvuči kao da je najavio da me namjerava ubiti. Ukoliko to želi učiniti, ja ću se potruditi da pojede apsolutno svaku izrečenu riječ. Par mjeseci nakon što odradimo borbu, jesti će na slamčicu.”

Ipak, ako Cody i savlada Mizukagija, teško je očekivati da može dobiti priliku prije T.J.-a Dillashawa, koji je titulu izgubio u vrlo neizvjesnom meču, a nakon toga savladao Raphaela Assuncao, prekinuvši Brazilcu niz od sedam pobjeda.

“Raphael Assuncao je bio ozlijeđen cijelu vječnost. T.J. je dobio tu borbu, no nije izgledao impresivno. Ja mislim da se borio previše sigurno, samo s ciljem da pobijedi. Stavi Raphaela Assuncaoa ispred mene i nokautirat ću ga. Isto tako i T.J.-a. Cruz je dobio priliku boriti se za titulu nakon što je pobijedio Takeyu, pa zašto ne bih i ja. Imam dva nokauta u prvoj rundi za redom. Neporažen sam i uzbudljiv sam borac. Borac sam o kojem se najviše priča u mojoj diviziji. Isto tako, stilski je borba između mene i Cruza ono što fanovi žele vidjeti.”

Zapravo, sve bi trebalo ovisiti o ishodu borbe protiv Mizugakija, ali i o tome kako će Garbrandt, pa makar i pobijedio, izgledati u toj borbi. Mora pokazati zrelost kao borac, a Japanac je pravi ispit za to.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI