Conor McGregor: “Da sam odradio dogovorenu UFC borbu, bio bih drugi najplaćeniji sportaš svijeta”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 20:42h Autor:

Conor McGregor

Svoj dojam o tome da je prema Forbesovoj listi četvrti najbogatiji sportaš svijeta, otkrio je i sam Conor McGregor putem objave na Instagramu. Ono što je posebno zanimljivo je izjava kako je imao dogovorenu borbu na UFC 224 eventu.

McGregor je za pohvaliti se iskoristio Instagram, no ono što je posebno upalo u oko je tvrdnja kako se ove godine trebao boriti u UFC-u, odnosno da je borbu već bio dogovorio. Ukoliko je to istina, ona je otpala zbog već poznatih razloga, no najbolje je da pogledati sami što je napisao u spomenutoj objavi.

“Dogurao sam do četvrtog mjesta na Forbesovoj ljestvici ove godine. Ipak, da sam odradio UFC borbu koju sam dogovorio za 12. svibnja u Rio de Janeiru, pretekao bih Messia i Ronalda, bio bih na drugom mjestu. Ipak, nešto se ipak pomaklo, a i dalje sam mlađi od 30”, napisao je Irac, gdje je posebno u oko upao ovaj podatak o Rio de Janeiru. U pitanju je UFC 224 event, kojeg su predvodile Amanda Nunes i Raquel Pennington.

Do sada nisu postojale apsolutno nikakve informacije o tome da se Irac trebao boriti u Rio de Janeiru, kao niti približno išta o potencijalnim protivnicima za bilo kakav event. Ukoliko je tako nešto bilo i dogovoreno, to je svakako palo u vodu nešto više od mjesec dana ranije, kada je Conor uzrokovao incident s napadom na autobuse u New Yorku.

Možemo samo pretpostaviti da je UFC imao plan objaviti tu borbu tijekom spomenutog eventa u Brooklynu, no isto tako možemo pretpostaviti i kako je Conor ovime samo htio baciti bubu u uho, kako on inače voli raditi, odnosno igrati se s fanovima i medijima. Iz izvora bliskih UFC-u nema nikakvih informacija o tome, a uistinu je teško pretpostaviti s kojim su ga borcem uopće za taj event mogli upariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI