Cormier reagirao na novosti o Jonesu i otkrio koga očekuje u idućoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2016 10:08h Autor:

Daniel Cormier

Iako se prvotno nagađalo kako bi Jon Jones mogao izbivati čak dvije godine zbog suspenzije uzrokovane korištenjem nedopuštenih sredstava, jučerašnje vijesti dale bi naslutiti da se situacija s bivšim prvakom mijenja nabolje. Očekivano, ovakva vijest naišla je i na reakciju Daniela Cormiera koji se oglasio preko svog Twitter profila.

“Jon je nešto uzeo, samo nešto drugačije nego što se prvotno mislilo”, napisao je Cormier i naglasio kako ovo ne znači da bi se, u slučaju Jonesovog uranjenog povratka, njih dvojica susreli u njegovoj idućoj obrani pojasa.

“Borim se s pobjednikom između Glovera i ‘Rumblea’, briga me kako će se njegova situacija razviti”, jasno je poručio prvak te nadodao prognozu borbe između spomenutog borca, “Mislim da će ‘Rumble’ pobijediti, iako je i Glover sjajan.”

Ako se ispuni Cormierova želja, njegovog idućeg protivnika trebali bi saznati već ovog vikenda kada će Glover Teixeira i Anthony Johnson odmjeriti snage na UFC-u 202. Izravni prijenos ove priredbe bit će dostupan na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.com-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI