Covington se s Roganom planira suočiti licem u lice:”Nikad nisi bio u Octagonu, nemaš pravo pričati o meni!”

UFC 03.06.2018 13:38h Autor:

Rogan i Covington

Colby Covington još uvijek ima problem s Joeom Roganom te je poručio da se s UFC-ovim komentatorom planira suočiti licem u lice kada se sretnu na UFC-u 225 u Chicagu.

Covington se nedavno zaprijetio da će Roganu “možda morati zalijepiti šamarčinu” zbog njegovih komentara o Jonu Jonesu.

Rogan komentarom razljutio Covingtona: “Pazi što pričaš, mogao bih ti zalijepiti šamarčinu”

Gostujući ponovno na BJPenn.com Radio emisiji kontroverzni velteraš, koji se 9. lipnja na UFC-u 225 protiv Rafaela dos Anjosa bori za privremeni pojas, kritizirao je Rogana i potvrdio da se s njim zaista planira suočiti.

“Otvarao je svoja mala usta kad nije trebao iznositi mišljenje. Nikad nisi bio u Octagonu, nemaš borilačkog iskustva. To što si se natjecao na nekim malim taekwondo turnirima, a niti njih nisi uspio osvojiti, ne znači da se smiješ obraćati ‘Kralju kaosa’ i od 9. lipnja novom kralju velter kategorije.

“Sjekiru ćemo zakopati kad on prestane pričati kao da je njegovo mišljenje bitno. Njegovo mišljenje je nebitno. Ima mišljenje o svemu, a kao komentator je totalno pristran. Ako se bori Jon Jones, njegova jaja su toliko duboko u Roganovim ustima da će ovaj pričati o bilo čemu što Jones napravi. ‘O moj Bože! On je najbolji svih vremena!’

Imam mu nešto za reći i to napraviti kad se vidimo licem u lice u Chicagu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI