Dana odlučio: Woodley će se morati boriti protiv Thompsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 19:50h Autor:

Stephen Thompson & Tyron Woodley

Dana White odlučio je završiti medijsku priču o prvoj obrani pojasa Tyrona Woodleya te je rekao kako će prvak ipak morati odraditi onu nepoželjnu opciju, odnosno braniti pojas protiv Stephena Thompsona.

Woodley je zapravo legitimno prvog izazivača odbio odmah po osvajanju pojasa, rekavši kako ga zanimaju samo Nick Diaz i Georges St-Pierre, dok se pokušavao hvatati za raniju Thompsonovu izjavu kako bi se on volio boriti protiv Robbiea Lawlera.

Tu priču je završio Dana White, unutar odgovora na pitanje što će biti s braćom Diaz, nakon UFC 202 eventa:

“Nick Diaz se neće vratiti i odmah se boriti za titulu. Ima još momaka koji ranije zaslužuju boriti se za titulu. Stephen Thompson će se idući boriti za titulu, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi i što ćemo napraviti s braćom Diaz.”

Ovo se nikako neće svidjeti Woodleyu, no svidjeti će se većini MMA javnosti, koja je potpuno stala iza Thompsona po pitanju idućeg izazivača. Ono što je sigurno i gdje će se obojica boraca složiti je kako žele da im se borba nađe na UFC 205 u New Yorku. Tu neće biti nikakvog razilaženja mišljenja između Woodleya i Thompsona. No, UFC će donijeti odluku o tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI