Dana White: Ova dva bolesnika su ispunila sva očekivanja, bilo je epski!

UFC 22.08.2016 14:32h Autor:

Nate Diaz & Conor McGregor

Revanš Conora McGregora i Natea Diaza koji je predvodio UFC 202 u Las Vegasu oduševio je sve MMA fanove diljem svijeta, pa tako i predsjednika kompanije Danu Whitea. Nakon 5 krvavih rundi Irac je slavio odlukom i tako osvetio poraz iz ožujka, ali sam tok borbe bio je nepredvidljiv i uzbudljiv jer su oba borca imali svoje trenutke.

“Čudno je, obojica su bili vrtoglavo uzbuđeni. Bili su nabrijani oko borbe, rekli su da je bilo nevjerojatno. Bila im je totalna ludnica, i da, oni su dva bolesna pojedinca (smijeh)”, rekao je White nakon borbe UFC-ovoj Meagan Olivi.

“Ova borba je bila sve što sam mislio da će biti, ali i više od toga, jer nisam očekivao da će ići na pet rundi. Izgledalo je kao da se Conor istrošio i da je gotov, ali onda je našao energiju za drugi nalet. Diaz je završio u knockdownu i izgledalo je kao da je gotov, ali se vratio…bilo je jednostavno…niste mogli tražiti ništa više, bilo je epski.”

Budući da su sada na omjeru 1-1 treći meč je neizbježan. Borci su ga najavili još u oktogonu, odmah nakon borbe, a Diaz je na pressici rekao kako u međuvremenu neće prihvatiti niti jednu drugu borbu. No White tvrdi da će trilogoja ipak morati malo pričekati.

“Definitivno nećemo odmah organinirazi treći meč. Mislim, znam da nema osobe koja ne želi ponovno vidjeti ovu borbu, ali Conor će morati obraniti naslov u perolakoj ili predati pojas. Zatim ćemo vidjeti kako dalje.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI