Dana White: Postoji mogućnost da Jones nije uzeo ono za što ga se optužuje

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 21:28h Autor:

Daniel Cormier, Dana White i Jon Jones

Čini se da bi se stvari oko suspenzije Jona Jonesa mogle odviti jako dobro po bivšeg prvaka poluteške kategorije. Iz nekoliko izvora došla je informacija kako je i Dana White napomenuo nešto u tom smjeru.

Jones je jučer objavio obraćanje fanovima, u kojem je rekao kako bi uskoro mogle doći dobre vijesti po pitanju njegove suspenzije, odnosno kazne za korištenje nedozvoljenih sredstava, a sad je nešto slično tome rekao i predsjednik UFC-a, Dana White.

MMA novinari Luke Thomas i Jim Rome došli su do Whiteove izjave u kojoj on govori kako postoji mogućnost da Jones nije namjerno uzeo blokatore estrogena, koji su mu pronađeni, nego da su se oni nalazi unutar nečega drugog što je uzeo. Dodao je kako bi se stvari mogle jako dobro odviti po Jonesa.

Prvobitne pretpostavke bile su kako će Jones dobiti suspenziju u trajanju dvije godine, no čini se da sve vodi k tome da bi mogao proći s puno blažom kaznom od očekivane. Što se tiče rezultata, nije poznato da li je došlo do greške USADA-e ili nekog trećeg faktora, no ako je vjerovati Jonesu i Whiteu, sve bi se trebalo znati uskoro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI