Dede Pedeirnas: Brazilci imaju problema sa samopromocijom

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2015 18:39h Autor:

Jose Aldo, Dede i Renan Barao

Glavni trener Nova Uniao tima Andre 'Dede' Pedeirnas, smatra kako je samopromocija problem brazilskim borcima, budući da na nju nisu navikli te iz tog razloga nisu popularni izvan domovine koliko bi mogli biti.

Andre Pedeirnas glavni je trener u ponajboljem svjetskom MMA timu, Nova Uniao, gdje se kao glavni borci ističu Jose Aldo, Renan Barao, Junior Dos Santos i Thales Leites. Kao takav bio je upitan o promociji borbi koje bi u naredno vrijeme trebala imati njegova dva glavna borca, Jose Aldo i Renan Barao.

Dok Aldu toliko i neće biti problem, jer će Conor McGregor sigurno odraditi posao za obojicu, prva borba Renana Baraoa i TJa Dillashawa jako je slabo bila izreklamirana od samih boraca, a takav problem bi mogao dočekati i njihov drugi pokušaj revanša.

"To je nešto što moramo tek naučiti. Brazilci se od malena odgajaju tako da respektiraju svoje protivnike i da se prema njima odnose s maksimalnim poštovanjem. Nekako više slično japanskom načinu. Američka kultura je drugačije, oni žele vidjeti show i mi se tome moramo prilagoditi. Brazilci vrlo često ne vole govoriti stvari na takav način i zato imaju problema s time", mišljenja je Dede.

No, uvjeren je kako u njegovom timu to sve bolje izgleda: "Jose Aldo mi se čini sve opušteniji i mislim kako ćemo uskoro vidjeti zanimljivih stvari od njega na tom polju."

Aldo protiv McGregora nastupa na UFC 189 evente u srpnju, dok će Dilashaw i Barao u kavez dva i pol mjeseca ranije, u travnju na UFC 186 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI