Derrick Lewis objavio da se bori protiv Marcina Tybure na Filipinima

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 13:29h Autor:

Derrick Lewis

Derrick Lewis na svom je Instagram profilu objavio kako će svoju iduću borbu odraditi protiv Marcina Tybure i to unutar Fight Nighta koji se u listopadu održava na Filipinima.

Za event zapravo službeno još nije najavljena niti jedna borba, iako su mediji jučer prenijeli vijest kako će event predvoditi Ricardo Lamas i BJ Penn. I ovo je podosta friška vijest, budući da do medija još nije došla, pa se čini da je Lewis malo požurio s ovom objavom.

Black Beast se inače nalazi unutar niza od četiri pobjede te mnogi smatraju kako ovo nije dostojan protivnik za borca koji namjerava uskoro napasti sam vrh, a u svom posljednjem nastupu je savladao Roya Nelsona. Mnogi su pretpostavljali kako će mu idući protivnik biti Francis Ngannou, no čini se kako UFC želi posebno graditi puteve ova dva krupna borca.

No, Tybura je sve samo ne lagan protivnik, iako američki MMA fanovi to još nisu naučili. Loš dojam vjerojatno stvara činjenica da nije dobro izgledao u svom debiu, kad je u Zagrebu poražen od Timothya Johnsona. Ipak, ovog mjeseca se vratio atraktivnim nokautom protiv Viktora Peste, čime je potvrdio da nije bez razloga bio M-1 prvak teške kategorije.

Event na Filipinima nosi naziv UFC Fight Night 97, a održava se 15. listopada u Manilli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI