Derrick Lewis srušio rekord najjačeg udarca u FOX-ovom studiju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2018 20:22h Autor:

Derrick Lewis

UFC-ov teškaš Derrick Lewis novi je vlasnik najsnažnijeg udarca izmjerenog na vreći za udaranje unutar FOX-ovog studija. On je snagom svog udarca uspio pretječi do sada vodećeg Daniela Cormiera.

Derrick Lewis se na UFC 226 eventu, idućeg mjeseca, bori protiv Francisa Ngannou, o čijoj smo snazi udarca jako puno slušali dok se najavljivala njegova borba protiv Stipe Miočića. Svi se sjećamo Forda Escorta u punom brzini te sličnih podataka koje je Dana White izvukao na konferenciji za medije prije njihova borbe. To je izvukla i ekipa s FOX Sporta, koja je nakon toga Lewisa uputila prema svojoj sada već legendarnoj vreći.

Snagu svog udarca na istoj vreći iskušavaju svi gosti u studiju, a do sada je vodeći bio Daniel Cormier, koji je za malo pretekao do tada vodećeg Pata Barrya. No, FOX-ova vreća od sada ima novog rekordera, budući da se Lewisov udarac na kraju pokazao jačim od Cormierovog.

Takav udarac su već osjetili mnogi UFC borci, odnosno svi oni s kojima se Black Beast  do sada sastao. Od svojih 19 pobjeda, njih 17 ostvario je upravo nokautom ili na račun udaraca, tako da ne treba čuditi ovakva snaga. Sastaju li se 7. srpnja vlasnici dva najjača udarca na svijetu? Vrlo lako moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI