Deset pobjeda u posljednjih 11 nastupa! Pogledajte pregled UFC borbi Neila Magnya (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 19:14h Autor:

Neil Magny

UFC je pripremio Fightography pregled Neila Magnya, jednog od najpotentnijih boraca velter kategorije, ujedno i jednog od najaktivnijih boraca u cijeloj promociji.

Gasan Umalatov, Tim Means, Rodrigo De Lima, Alex Garcia i William Macario. To su borci koje je Neil Magny savladao u 2014. godini. Niz se nastavio i u 2015., imenima kao što su Kichii Kunimoto, Hyun Gyu Lim, Erick Silva i Kelvin Gastelum. Tek je Demian Maia uspio savladao ovog borca i spriječiti još jednu godinu s 5-0. U 2016. Magny je ipak malo usporio, borio se samo jednom te je prekidom savladao Hectora Lombarda.

Deset pobjede u 32 mjeseca i sedmo mjesto na ljestvici kategorije do 77 kilograma. UFC mu je ipak ponovno dao protivnika koji nije rangiran, a to je Lorenz Larkin, s kojim  će se boriti na Fight Pass dijelu programa UFC 202 eventa. No, Neil Magny nije borac koji prigovara. Riječ je o radniku koji nikad nije odbio niti jednu borbu, a više je puta ulazio kao zamjena u vrlo kratkom roku.

Pogledajte ovaj pregled jednog iznimnog momka i sjajnog borca, koji strpljivo radi i čeka svoju pravu priliku unutar najbolje svjetske MMA promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI