Diaz bez problema zadovoljio potrebne kilograme, Conor odradio vaganje u posljednji trenutak (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2016 19:15h Autor:

Conor McGregor

Svi borci su uspješno odradili vaganje za UFC 202 event, no i tu je Conor McGregor odradio dio svog showa. Dok su svi jedan po jedan dolazili i rješavali tu obavezu, Irac se nije pojavljivao sve do posljednjih trenutaka.

Naravno, i UFC 202 jedan je od onih evenata gdje se službeno vaganja održava ranije tijekom dana, dok će većerašnji event vaganja poslužiti prije svega za publiku i priliku da borce vide u najbližem sučeljavanju do sada.

Nate Diaz je došao među prvima te je izvagao 170.5 lbs, odnosno iskoristio je 200 od mogućih 400 grama tolerancije. Točnije, imao je 77 kilograma i 200 grama. Svi borci redom su prolazili, a jedino je Neil Magny morao skinuti sve sa sebe, no i on je na kraju zadovoljio. Svi su dolazili, jedino nije bilo Conora McGregora.

Već su se na Twitteru svi počeli pitati gdje je, da bi tijekom zadnjeg sata vaganja došla Twitter poruka trenera Johna Kavanagha: “Čekajte, vaganje je uranjeno? Evo nas za par minuta ljudi!”

Naravno, teško je povjerovati da oni uistinu nisu znali kakva je situacija, a McGregor se pojavio za nekih 20-ak minuta, uz velike ovacije prisutnih. On je izvagao 168lbs, odnosno 76 kilograma i 200 grama, čak 800 grama ispod granice velter kategorije. Sve je spremno za večerašnje sučeljavanje!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI