Diaz i McGregor bez pratnje: Svi osim kuta dobili zabranu, slijede ogromne kazne!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2016 09:38h Autor:

Conor McGregor i Nate Diaz

Zbog skandala koji se dogodio na press konferenciji pratnje Conora McGregora i Nicka Diaza dobile su zabranu pristupa eventu kao i svim popratnim medijskim događajima na kojima će borci prisustvovati. Jedine osobe za koje ne vrijedi ova zabrana su one koje će se u noći sa subote na nedjelju naći u njihovim kutevima.

Još je ranije Dana White najavio kazne, a ovo je samo dio onoga s čime bi se glavne zvijezde eventa mogle suočiti. Prema riječima predsjednika UFC-a, za obojicu slijede ogromne kazne.

“Bit će kažnjeni, nadgleda nas Atletska komisija države Nevade i garantiram da će obojica dobiti ogromne kazne. Vjerojatno će biti i saslušanje nakon borbe, moguće su suspenzije, dodjele društvenog korisnog rada…bit će gadno. Priča se da su neki ljudi i ozljeđeni tako da su moguće i tužbe”, izjavio je White za TMZ.

Iako bi nekima scena s konferencije djelovala iscenirano, White tvrdi kako je ovo bilo 100% stvarno.

“Ovo je bilo 100% stvarno. Kada bi išli iscenirati nešto poput bacanja boca i limenki na javnom mjestu, onda bi to bilo nešto najgluplje što možemo učiniti. Ovo će ih obojicu koštati puno novca i glavobolje”, zaključio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI