Diaz i McGregor su se konačno oko nečega složili

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2016 19:35h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz i Conor McGregor razmijenili su puno ružnih i oštrih riječi posljednjih nekoliko mjeseci, no uoči njihovog revanša pola godine nakon prve bobe, konačno su se složili oko jedne činjenice koja mnogim vrhunskim borcima teško pada.

Diaz je u srpnju na Twitteru objavio :”UFC me opet izigrao, ne vjeruj nikome”, što je brzo izazvalo lavinu reakcija, a mašta novinara i fanova počela je divljati. Diaz je ovog vikenda medijima objasnio na što je tada mislio.

“Bilo je to samo nešto u pozadini, što su skrivali od mene. Naveli su me da trčkaram uokolo. Samo sam želio otići kući i trenirati, nisam se želio tako dugo zadržati. Ipak, uspio sam i tamo trenirati i bilo je sve to, baš kako je McGregor rekao, velika distrakcija”, rekao je Diaz o nedavnim promocijskim obavezama koje su prije samo par mjeseci naljutile i njegovog irskog rivala. No, tada je McGregorova reakcija na Twitteru naljutila UFC koji je otkazao revanš s Diazom planiran za UFC 200.

Conor se od tada manje izlaže medijima i promotivnim aktivnostima želeći se koncentrirati na pripremu borbe, no priznaje da razumije kako je Diazu u situaciji u kojoj se i sam našao prije njihove prve borbe. Diaz je sada pod reflektorima i pred kamerama i pokušava iskoristiti svojih “pet minuta”, no nije mu lako.

“Jebeš ovo sranje. Sve je to dobro i zabavno nakon borbe, ali prije borbe nisam raspoložen za sjedenje i odgovaranje na glupa pitanja i igranje uloga i skečeva, dok moram trenirati. Ali sve je na kraju ispalo dobro”, ublažio je Diaz nesporazum.

McGregor je o svemu rekao: “Znam da je to nešto što je oduvijek želio raditi, a znam i da to nije lako. Nama borcima to uzima mnogo, narušava nam koncentraciju. Ali sretan sam što ga vidim gore. Dobro mu ide”.

Nate Diaz i Conor McGregor borit će se 20. kolovoza na UFC 202 u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI