Diaz tvrdi da nema 90 kg, skinut će kile ako”preskoči jednu večeru”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 11:29h Autor:

Nate Diaz/L.E. Baskow/Las Vegas Sun

Prva borba između Conora McGregora i Natea Diaza održala se na 77 kilograma budući da Diaz kao zamjenski protivnik nije imao vremena spuštati se u laku kategoriju. Sada uoči njihovog revanša na UFC 202 priredbi gdje će se ponovno boriti u velteru počele su kružiti priče da se Diaz opustio i debelo premašio dogovorenu kilažu.

Boksački trener Ricky Funez prije dva tjedna je putem Instagrama izjavio da je Diaz na 90 kg, što je čak 13.6 kg iznad dopuštene granice za borbu protiv McGregora na UFC-u 202.

Na telefonskoj press konferenciji prošlog tjedna Diaz je potvrdio tu informaciju, no Lance Pugmire iz Los Angeles Timesa tvrdi da je ta informacija prenapuhana, što mu je potvrdio borac iz Stocktona osobno.

Naime, Pugmire je putem Twittera otkrio da je pričao s Diazom koji mu je rekao kako nema šanse da 13.5. kg iznad granice i da je dovoljno da “preskoči jednu večeru” kako bi se spustio na 77 kilograma.

Diaz nikada nije promašio kilažu za nastupu u velteru, ali zato je za laku kategoriju. 2014. kada se obračunao s Rafaelom dos Anjosom ušao je u meč gotovo tri kilograma pretežak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI