Diaz usred borbe vrijeđao McGregorovog trenera: “Jebi se skupa sa svojom taktikom!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 10:00h Autor:

Diaz vs. McGregor

Već smo pisali o tome kako je Nate Diaz usred borbe pronašao vremena da kutu Conora McGregora pokaže srednji prst, a sada je trener irskog borca, John Kavanagh, otkrio još jednu zanimljivu situaciju koja se prema njegovim riječima odvila tijekom četvrte runde.

“Tijekom borbe se odvio jedan smiješni trenutak za koji ne znam jeste li ga primijetili ili ne. Njih su dvojica bili blizu našeg kuta kada je McGregor bacio kružni bočni udarac koji nije bio dio taktike. Zbog toga sam počeo vikati ‘Taktika! Taktika! Drži se taktike!’ I usred tog ludila, Nate spušta pogled prema meni i poručuje mi ‘Jebi se skupa sa svojom taktikom!’ Bio je to ludi trenutak, pričam s njim, a njegove su oči u tom trenutku posvuda. Sve se odvilo duboko u četvrtoj rundi”, izjavio je Kavanagh prilikom gostovanja na MMA Houru.

Trener irskog borca je i nadodao kako za Diaza ima poštovanje zbog svih udaraca koje je primio te ga je nazvao najtežim protivnikom s kojim se Conor može susresti, “Ti bi udarci završili svakog u perolakoj i lakoj kategoriji”, zaključio je Kavanagh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI