Diazov trener: Svi se trebamo zapitati je li Anderson bio Bruce Lee ili samo varalica?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2015 08:36h Autor:

Anderson Silva

Nije trebalo dugo čekati da se oko novog UFC-ovog doping skandala oglasi trener Nicka Diaza, jednog od glavnih aktera u priči. Cesar Gracie je govorio i o svom borcu, odnosno o njegovom pozitivnom testu na marihuanu, no više od toga se osvrnuo na Silvin pad na testu na steroide. Čitavu situaciju je nazvao "zastrašujućom".

"Definitivno u ovom meču je postojao jedan borac koji je imao prednost naspram drugim. Već je u startu bio puno teži. To smo znali i na to smo pristali. No, nismo pristali na ovaj drugi dio prednosti", izjavio je Gracie, a prenosi MMAFighting.

Brazilac se pita jedno logično pitanje: Koliko puta prije ovog testa Silva nije uhvaćen "s prstima u pekmezu"?

"To se svi moramo pitati? To pitanje će uvijek visiti. Je li on prirodna kopija Bruce Leeja, je li talentiran ili je pobjeđivao varanjem? To je pitanje koje će si svi postavljati i koje će uništiti njegovu ostavštinu. Jako je loše napraviti ovakvu stvar", dodao je Grace.

U međuvremenu je bivši prvak odbacio uporabu steroida te je izjavio da s radi o pogrešci. Vrlo brzo će stići rezultati "B uzorka" pa će se vidjeti laže li nakon što je varao, ili uopće nije varao.

U svakom slučaju ovo je jedna od najvećih mrlja u povijesti UFC-a, a zasigurno će ostaviti mnogo traga na načinu na koji će MMA svijet pamtiti Andersona Silvu. Saslušanje ispred Atletske Komisije Nevade je zakazano za 17. veljače.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI