Dominick Cruz se napokon izjasnio koga želi za idućeg protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2016 18:36h Autor:

Dominick Cruz

UFC-ov bantam prvak Dominick Cruz po prvi put je nakon obrane pojasa prvaka javno izjavio koga bi volio za svog idućeg protivnika.

Cruz je pojas vratio u siječnju protiv bivšeg člana Teama Alpha Male, TJ-a Dillashawa, da bi ga obranio protiv vlasnika istog tima, Urijaha Fabera. Sada nema ništa protiv da nastavi s tom serijom te da mu idući protivnik također dolazi iz dvorane koja se nalazi u Sacramentu.

“Volio bih Codya Garbrandta iz dva razloga. Prvi je što je Team Alpha Fail, a drugi je što može dobro odraditi svojim jezikom. On je emocionalan tip, a ima frizuru i puno tetovaža, pa si je odmah umislio i da je jak. Ima Faberovu bazu fanova, ima svoju bazu fanova i puno toga govori kroz emocije te non stop priča o nokautima. Bilo bi zanimljivo kad bi krenuo dodatno pričati o meni, moglo bi to biti zabavno”, rekao je.

Mnogi smatraju kako Cruz treba dati drugu priliku TJ-u Dillashawu, kojem je oduzeo pojas u siječnju, budući da je to bila vrlo neizvjesna borba.

“Zapravo, borio bih se protiv bilo koga, jer sam najbolji borac ove divizije i vjerujem u sebe. No, nekad treba gledati i na to što bi donijelo novce, a mislim kako je to borba o kojoj u tom pogledu razgovaramo.”

Prije potencijalne borbe protiv Cruza, Garbrandt ispred sebe ima nezgodnog Japanaca Takeyu Mizugakija. Ta borba na rasporedu je  na UFC 202, koji se održava idući vikend. Nema sumnje kako će Cody, ukoliko pobijedi u toj borbi, odmah izjavi nešto prema prvaku. A UFC onda može početi pripremati ono što će uslijediti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI