Dos Anjos popljuvao McGregora i Diaza: “Loša borba koju je trebao dobiti Nate!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2016 11:16h Autor:

Dos Anjos i Mcgregor

Rafael Dos Anjos negdje iz kutka čeka svoju novu priliku kako bi se dočepao tek nedavno izgubljenog pojasa u lakoj kategoriji UFC-a, no vjerojatno ne bi imao ništa protiv niti da u jednom trenutku odradi dvoboj protiv najveće zvijezde – Conora McGregora. Novi kralj Eddie Alvarez očekivano priželjkuje upravo taj dvoboj koji bi mu donio gomilu novaca. Što će se dogoditi na vrhu divizije do 70 kilograma tek treba vidjeti jer je sasvim jasno da su pravila danas nešto drugačija. Dojam je da svatko samo želi meč s McGregorom kako bi osigurali svoju budućnost i zaradili milijune. “Pokačiti” se s McGregorom je sada stvar mudrosti i taktike. Prvi ju je uspješno primjenio Nate Diaz, a sada ga slijede i mnogi drugi.

U intervjuu s Arielom Helwanijem, dvoboj Diaz vs. McGregor II je prokomentirao već spomenuti bivši prvak Rafael Dos Anjos. Nije imao riječi hvale kao većina javnosti. Njemu je to bio loš meč.

“Vidio sam samo dva vrlo šlampava borca koji su nakon druge runde postali još šlampaviji i nisam vidio najbolju borbu svih vremena. Tako je, kako je. Prva runda je bila dobra. Conor je udarcem srušio Natea nekoliko puta, no nisam imao dojam u sebi da se radi o nekoj vrhunskoj borbi. Nisam to tako vidio”, rekao je Dos Anjos izazvavši dosta kritika fanova koji su oduševljeni “main eventom” UFC-a 202.

A kako je bodovao dvoboj koji je rezultatom podijelio i analitičare i javnost?

“Vidio sam puno boljih mečeva. Bodovao sam meč za Natea. Prema meni, Conor je dobio prve dvije runde. Ostatak je pripao Nateu”, zaključuje bivši prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI