Eddie Alvarez: Doći ću na UFC 202 i pokušati se pridružiti bogatom cirkusu Conora i Natea

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2016 19:58h Autor:

Eddie Alvarez

I Eddie Alvarez pridružio se novom trendu UFC prvaka kojima je prije svega cilj doći do borbe koja osigurava veliku zaradu. Tako je njegov plan prvu obranu naslova prvaka imati protiv Conora McGregora ili Natea Diaza.

Iako su mnogi pretpostavljali da će, nakon što je dogovorena borba Tonya Fergusona i Rafaela Dos Anjosa, prvi izazivač Eddie Alvareza biti Khabib Nurmagomedov, ništa slično još uvijek nije potvrđeno. A i prvak je otvoreno rekao kako mu se ne sviđa ta ideja, odnosno on ima nešto drugo u planu.

“Otići ću u Las Vegas 20. kolovoza i zabiti prst u nečija prsa te pokušati pokrenuti tuču. Diaz i McGregor su bio cirkusa, ali cirkusa u kojem su jako dobro plaćeni, pa želim malo i ja biti dio njega. Dajte mi tu borbu, bilo tko da pobijediti, želim se pridružiti tom cirkusu. Dajte mi da budem dio toga, makar na kratko.”

Ne treba ovo čuditi, ipak je svima cilj u prvom planu zaraditi, a dok god je prvacima glavnina zarade u prodanim prijenosima, jasno je da žele protivnika koji će im te brojke osigurati. A Conor i Nate su sigurno među najboljima po tome. No, koliko to ima sportskog smisla, o tome ipak ovdje ne možemo raspravljati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI