Edgarov tim bijesan na McGregora: “Frankie će prebiti čitavu irsku naciju sa spuštenim rukama!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 10:52h Autor:

Frankie Edgar & Conor McGregor

McGregorov javni istup oko potencijalnog meča protiv Frankieja Edgara na UFC-u 222 je razljutio tim bivšeg prvaka, a posebno njegovog menadžera Ali Abdelaziza.

On se odmah po objavi irske zvijezde i sam odlučio obratiti javnosti preko poznatog portala TMZ. U prilično bijesnoj izjavi je “The Notoriousa” nazvao prostitutkom…

“Reći ću vam nešto o Conoru McGregoru. On je poput prostitutke, naviknut je zarađivati golem novac, ali sada je ostario i nitko ga više ne želi. Taj jebeni tip. Tri godine je činio sve da bi izbjegao meč protiv Edgara”, žestok je poznati menadžer te nastavlja:

“Imao je toliko prilika. A sada se odjednom želi boriti protiv Edgara? To je meni smiješno! Evo nakon meča protiv Ortege smo spremni prihvatiti dvoboj protiv Conora. Nije me briga i da Edgar ima 50 godina i dalje će ubiti boga u McGregoru. Ubit će boga u svim Ircima odjednom. Prebit će čitavu irsku naciju sa spuštenim rukama. Ma i kada bude imao 60 godina.”

Ali Abdelaziz nije jedini član Edgarovog tima koji je javno istupio u četvrtak oko ove užarene teme. Javio se i inače prilično konzervativni Mark Henry kojeg je McGregorov post “izbacio iz takta”. I on je otkrio kako je Irac u prošlosti činio sve kako bi izbjegavao hrvače u Octagonu. Jedan od njih je i bivši prvak Edgar.

“Kada spominješ već Frankieja Edgara, to je savršena fotografija koju si upotrijebio. Tri puta si ga u prošlosti izbjegavao. I Edgar i njegov menadžer su tražili Conora kada je Max odustao, ali smo znali da uzimaš samo stilski za tebe povoljne mečeve, a njega si već tri puta izbjegao. Sramota je da objavljuješ ovakve postove, a nikada nisi branio svoj pojas prvaka jer se u 90 posto slučajeva borio protiv ljudi koji su u nekoj tvojoj zoni ugode”, smatra poznati trener.

Henry je ipak dodao da poštuje McGregora kao borca, ali…

“Slažem se da je Conor nevjerojatan borac i da je promijenio čitav ovaj sport sa svojom osobnošću, nevjerojatnim stilom i snagom udarca. Uostalom pobijedio je i jednog od mojih boraca. Nemojmo zaboraviti da ima i sjajan riječnik kada treba odraditi vrhunski ‘trash talk’. Ali konstantno čekati i ne boriti se i pričati o nekome tko je uvijek spreman ući u borilište i to protiv najboljih protivnika. I to ti, kojeg UFC štiti da se slučajno ne bi borio protiv boraca tipa Edgar ili Mendes ili Yair ili neki drugi mladi ubojica. Edgar bi se trebao boriti u bantam kategoriji, a čitav život se natječe protiv većih protivnika i nikada ne plače kao što si ti plakao nakon meča u lakoj kategoriji. Edgar je čovjek koji nikada ne traži izlike za poraz i uvijek prizna kada je netko bio bolji. Čovjek koji unatoč svom deficitu u veličini nikada nije bio zaustavljen i nikada nije odustao”, nastavio je bijesni Henry i zaključio:

“NIKADA, ALI NIKADA, nećeš imati srce Frankieja Edgara, niti integritet. Ako je ovo što kažeš istina, zašto se ne boriš onda s Edgarom nakon ovog meča. Može i u boksu i u slobodnoj borbi. Obećajem ti da on zna pravila boksa i da te neće udarati u potiljak. Ali NEĆEŠ se boriti!”

Edgar se na UFC-u 222 bori protiv Briana Ortege.

When you bring up @frankieedgar name that’s the perfect picture for you @thenotoriousmma. You ducked him 3 times in the past, FE and his manager @aliabdelaziz000 asked for Conors name specifically when Max went down ( but we knew you only take stylistically what is a good match for you and you ducked him 3x already) it’s bad enough of crappy posts putting people down when you have never defended a title cut lines to titles and 90 % of the time fight people in your comfort zone. I agree Connor is an AMAZING AMAZING fighter and has transcended the game with his accent, personality, wit, incredible fighting style and power ( which beat a great and one of my own guys) intelligence and don’t forget trashing people some of the BEST standup I’ve ever seen in mma and I really thought had a chance first 2 rds to bear mayweather. But to constantly sit on the sideline and talk about a man who always wants to fight and always and only the BEST guys, a man the UFC always trys to side track FE weather Mendes ( they were trying to protect you) or Yair or another young killer. A fighter who should be at 35 but fights his whole career heavier and doesn’t cry about someone being bigger like you constantly did with a 55er. A fighter who doesn’t make excuses when he losses like size or cheesecake he just takes it like a man and gives credit when is due. A fighter who even though gives up height range weight his entire career has never quit or been stopped. Last time I checked that’s 4 for you now buddy. You will NEVER EVER have the heart of Frankie or integrity. It’s soo soo simple if your dog crap post is true fight Frankie next. Weather it be mma or boxing. ( And I promise you he won’t hammer fist on top your head he knows the rules). But YOU WON’T! @thenotoriousmma with @get_repost ・・・ I am fighting again. Period. I am the best at this. I put my name forward to step in at UFC 222 to face Frankie Edgar when Max Holloway pulled out, but I was told there wasn’t enough time to generate the money that the UFC would need. I was excited about bouncing in last minute and taking out the final featherweight, without all the rest of the stuff that comes with this game. Please respe

A post shared by Mark Henry (@mark_henry7) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI