Ekskluzivno – Foto galerija Miočićevog seminara u Muenchenu: "Oduševio je polaznike"

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2015 09:33h Autor:

Photo: Impact Fight Academy

UFC-ovac i jedan od "contendera" u teškoj diviziji, Stipe Miočić, je proteklog vikenda u njemačkom Muenchenu odradio MMA seminar za limitiran broj polaznika.

Fight Site vam ekskluzivno donosi fotografije sa seminara, ali i dojmove koje je "The Firefighter" ostavio na polaznike, kao i na organizatora Miodraga Markotića iz Impact Fight Akademije.

"Seminar je trajao tri sata i Stipe je s dosta strpljenja objašnjavao svoje tehnike i odgovarao na pitanja polaznika. To nisu bila samo pitanja vezana uz tehnike koje je demonstrirao, nego i općenito uz pripreme za UFC mečeve i ostale detalje koje borac poput njega prolazi prije nego što zapravo počne borba u oktogonu", rekao nam je Miodrag i dodao:

"Svi su stvano ostali oduševljeni, ne samo sa njegovim znanjem, nego s opuštenim i prirodnim ponašanjem. Svima nam je bila čast upoznati takvu jednu prije svega vrlo kvalitetnu osobu, ali i odličnog sportaša i UFC zvijezdu."

Kako je bilo na seminaru borca koji će se vrlo brzo sučeliti s Markom Huntom na priredbi u Australiji, pogledajte u galeriji fotografija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI