Elizabeth Phillips: Mrzim UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2014 11:38h Autor:

Elizabeth Phillips

Elizabeth Phillips prošlog je vikenda na UFC Fight Nightu u Makau imala drugi nastup u UFC i drugi je put poražena podijeljenom odlukom sudaca.

Prvi je poraz doživjela na UFC-u 174 kad joj je protivnica bila Valerie Letourneau dok joj je ovog puta na suprotnoj strani bila Milana Dudieva iz Rusije. Drugi poraz nakon odluke sudaca izazvao je bijes kod borkinje koja je u ovom trenutku na omjeru od 4 pobjede i 3 poraza.

"Pokradena sam. Mrzim UFC. Bila sam u dominantnoj poziciji sve tri runde i dominirala nad tim ruskim govnom. I onda kažu da sam izgubila podijeljenom odlukom. Svi kažu da je ovaj poraz sranje. Na neko vrijeme ću se prestati boriti jer očito ovdje ima korupcije.", izjavila je razočarana Phillips.

Službena će statistika reći da je broj udarac bio 49-38 na stranu Phillips te je imala kontrolu 7:04 minute prema 2:46 minuta.

Predsjednik UFC-a Dana White je nakon meča izjavio da misli kako je odluka korektna te da razumije razočaranje i frustraciju kod Phillips, ali je i podsjetio da borci ne smije ostavljati mogućnost odluke sucima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI