Evans ide u srednju i napada pojas!

UFC 22.02.2015 09:51h Autor:

Rashad Evans

Bivši UFC prvak Rashad Evans je najgovijestio ogromnu promjenu u svojoj karijeri. "Sugar" razmišlja o spuštanju kilaže i prelasku u srednju kategoriji, a razlog je taj što svog prijatelja i trening partnera Anthonyja Johnsona vidi kao sljedećeg prvaka u kategoriji do 93 kilograma.

"Ako Anthony pobijedi, definitivno ću razmisliti o prelasku u srednju kategoriju. S njim se neću boriti. Samo ću mu pomagati da postane najjači mogući prvak. U tom trenutku, možda odem u srednju ili odradim neke supermečeve ili nešto slično", poručuje Evans čija je karijera posljednjih godina uglavnom obilježena ozljedama.

"Moram ići prema pojasu. Ne mogu jednostavno samo sjediti i čekati te se boriti za novac. Moram se boriti za nešto. U ovom trenutku, ako Johnson pobijedi, idem u srednju."

No, to sigurno neće biti lako s obzirom da je Evans karijeru počeo u The Ultimate Fighteru kao teškaš…

"Velik problem će biti spuštanje kilograma. Vjerovali ili ne, ja sam prilično težak. Obično izvan meča imam oko 108 kilograma. Stoga, ako se odlučima na spuštanje, to će morati biti planski i vrlo polako", zaključuje Rashad.

Ipak, na kraju intervjua za MMAJunike je naglasio i da bi ga na ostanak u poluteškoj kategoriji natjerao i meč protiv Jona Jonesa – svog bivšeg prvaka, a danas velikog rivala.

"Želim se boriti protiv najboljih, a ako Jones izgubi, definitivno ću se htjeti boriti protiv Jona ponovno."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI