Frank Mir ne vjeruje da će ga Bigfoot submitati: Niti Wikipedia ne zna borce koje je Bigfoot završio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2015 22:29h Autor:

Frank Mir

Frank Mir će ovu subotu ukrstiti rukavice s Antoniom "Bigfoot" Silvom u naslovnoj borbi UFC Fight Nighta 61. Silva je nedavno izjavio kako će Mira prisiliti na predaju, ali Frank se ne bi kladiti na to.

U intervjuu za The Fight Corner, 35-godišnji Amerikanac je odvagnuo šanse u predstojećoj borbi.

"Ako pobijedim, a budem izgledao loše, što se znalo događati u nekim borbama gdje bi borci loše odradili meč, ali bi na kraju uspjeli izvući polugu ili nokautirati protivnika- to neće biti dobra stvar. To bi bila prilika da razmislim gdje mi karijera ide. Ako dobro odradim meč, dokazat ću sebi da sam još uvijek dobar borac koji može pružiti dobar meč i natjecati se na visokoj razini. Cilj mi je u ovoj borbi dokazati kako se i dalje mogu natjecati na toj razini."

Mir je zadnju pobjedu ostvario u 2011., a od onda je skupio 4 poraza za redom.

Franka nije strah s Bigfootom otići u parter. Silva je nedavno izjavio kako će bez problema završiti Mira koji je nositelj crnog BJJ pojasa. Frank misli kako do toga neće doći. Objašnjenje? Žrtve crnog Silvinog BJJ pojasa nisu poznate ni na Wikipediji.

"Bilo tko s dobrim BJJ-em poput njegovog me može završiti. Ali mnogo stvari tu je i u statistici. Smatram se znanstvenikom. Da se kladim u to, ne bih stavio ni jedan dolar da će me završiti. Jer, ako statistički gledamo, koga je on završio? On ima tri protivnika koja je završio. Jednog od njih je završio nakon nokauta. Mislim da je to TKO. Pogledao sam ostalu dvojicu na internetu i ti borci nemaju svoju stranicu na Wikipediji. Ne može se kliknuti na njihova imena i provjeriti ih. Nemam pojma tko su. Ne znam da li su dobri. Neki borci koje sam ja završio i izbjegao njihovo završavanje su prvaci svijeta u BJJ-u i njihova imena se mogu naći na Wikipediji."

Ostaje za vidjeti tko će koga prisiliti na predaju i tko će otići iz UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI