Frank Mir o trećem meču s Brockom Lesnarom: Skršio bih ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2015 19:20h Autor:

Lesnar i Mir

Frank Mir se prošlotjednom pobjedom nad Antoniom Silvom "vratio u život". Prije meča s Brazilcem je uzeo pauzu od godinu dana kako bi zaliječio ozljede i poradio na svojim manama, što je na koncu ispao odličan potez jer je za minutu i pol nokautirao "Bigfoota". Mir je odmah u oktogonu nakon pobjede prozvao bivšeg UFC-ovog prvaka, Brocka Lesnara, kojem bi opet želio prirediti dobrodošlicu u UFC.

Mir i Lesnar su se dva puta borili, s tim da je Frank slavio u prvom, a Brock u drugom meču.

Lesnar je 2008. debitirao u UFC-u u meču koji se održao na UFC-u 81. Mir je proživljavao paklene batine od bivšeg WWE prvaka, ali je pokazao zašto je oko svog struka nosio pojas UFC-ovog prvaka, kad se poput zmije omotao oko Lesnarove noge i uhvatio ga u kneebar. Dugi put su ukrstili rukavice godinu dana kasnije na UFC-u 100. Brock je udarcima u drugoj rundi natjerao suca na prekid meča. 

Sudeći prema Frankovim riječima, Lesnar u trećem meču nema šanse protiv "preporođenog" Mira, ni na nogama ni u parteru.

"Mislim da bih skršio Lesnara sad," izjavio je Frank za Fight Corner. "I u stand upu i u parteru. Radio sam s Rickyjem Lundellom koji me naučio kako poništiti hrvanje. Tri runde sam hrvao s Danielom Cormierom koji je hrvač na olimpijskoj razini i on se dosta namučio kako bi me srušio. Mislim da bi Lesnar morao odbaciti sav oprez i zaletjeti se u mene kako bi me srušio, a mislim kako mu nije narasla želja za primanjem udaraca. Kombinacija s kojom sam srušio Bigfoota bi srušila i Brocka. A g'n'p koji sam sasuo na Silvu je isti takav primio i Lesnar kad se našao na leđima u meču s Cainom Velasquezom dok je preklinjao za prekid meča. Samo nisam siguran da li bi u našem trećem meču imao vremena preklinjati."

Brock Lesnar je još uvijek pod ugovorom WWE-a koji mu ističe za manje od dva mjeseca. Pojavile su se čvrste glasine kako će se Brock vratiti u UFC nakon isteka ugovora s WWE-om, pogotovo nakon što je u ponedjeljak  napustio WWE-ov show u živo nakon neslaganja s predsjednikom WWE-a, Vinceom McMahonom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI