Frank Mir zadržan u zračnoj luci zbog streljiva u torbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2015 08:33h Autor:

Frank Mir

Brazilski Porto Alegre ovog će vikenda biti domaćin UFC Fight Nighta koji predvode Antonio Bigfoot Silva i Frank Mir.

Na putu prema mjestu ovog događaja u probleme je upao Frank Mir koji je u zračnoj luci zaustavljen jer je u prtljazi imao dva metka. Kako je izjavio za MMAJunkie.com  za ta dva metka nije ni znao da su u prtljazi i tek je tada shvatio da ih cijelo vrijeme nosi tijekom puta.

"Imam jako puno različitih torbi  i ruksaka za trening. Izgleda da ovaj nisam koristio otkako sam posljednji put bio na streljani.", izjavio je Frank Mir.

Po njegovim riječima nitko ništa nije primijetio na letu od Las Vegasa do Los Angelesa te od Los Angelesa do Sao Paula, ali na kraju se ipak našao u neugodnoj situaciji prilikom kontrole u Sao Paulu. Još je veći problem nastao jer ne razumije portugalski dok policajac nije znao engleski.

Pitali su ga je li policajac, a on je odgovorio da je iz Las Vegasa i da je obučen za rukovanje s vatrenim oružjem te da je napravio pogrešku. Nakon toga su ga zadržali.

"Prvi je tip malo paničario te je rekao da mora zvati policiju. Onda su rekli da se radi o razumljivoj pogrešci i da sve trebamo zaboraviti, ali tada je drugi policajac otišao s mojom putovnicom. Vatrena oružja su zabranjena u Brazilu stoga je bio pod stresom."

Mir je odlučio nazvati predsjednika UFC-a Danu Whitea i nakon sat vremena je pušten.

"Došao je jedan nasmiješeni gospodin s mojom putovnicom. Predao mi ju je i rekao da će on zadržati metke i da pokušam da mi se to više ne ponovi."

No zbog svega što se događalo Mir nije propustio let za Porto Alegre jer nakon što su njegovi treneri objasnili što se događa pilot je, u dogovoru s osobljem zračne luke, odlučio pričekati da se problem razriješi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI