Garbrandt: Ako se bori samnom Cruz gubi sve!

UFC 17.08.2016 13:40h Autor:

Cody Garbrandt & Dominick Cruz

Čini se kako je u budućnosti jedna borba u UFC-ovoj bantam kategoriji neizbježna. Prvak Dominick Cruz i zvijezda u usponu, Cody Garbrandt, već su u medijima počeli pripremati teren za međusobni okršaj nakon što je Cruz početkom lipnja po drugi put porazio Garbrandtovog mentora i vođu Team Alpha Malea, Urijaha Fabera. I dok je Cruz sada zainteresiran za super borbe sa zvijezdama perolake kategorije poput Josea Alda i Conora McGregora,”No Love” vjeruje da ga prvak želi izbjeći.

“U njegovu obranu, ako se bori samnom Cruz gubi sve. Gubi svoje nasljedstvo kao prvak bantam kategorije. Porazio je sve borce u bantamu. Porazio je svakog člana Alpha Malea s kojim se borio. Ali ja sam drugačiji Alpha Male od od ovih s kojima se suočio”, rekao je Garbrandt na druženju s novinarima.

Neporažen kao profesionalac, Garbrandt je u nizu od 4 UFC pobjede, od čega su tri došle u obliku nokauta, a u posljednjem nastupu je u prvoj rundi ugasio najvećeg talenta bantam kategorije, Thomasa Almeidu. Na UFC-u 202 ovoga vikenda Garbrandt će se obračunati s Takeyom Mizugakijem nakon čega vjeruje da će dobiti priliku boriti se za naslov.

“Fanovi podržavaju tu ideju. On traži taj meč. Mislim da je to borba do koje mora doći nakon Mizugakija u subotu.”

Garbrandt je bio prisutan na UFC-u 199 u Inglewoodu kada je Cruz dominantnim nastupom porazio njegovog mentora Fabera. Gledajući nastup prvaka vlastitim očima 25-godišnjak iz Ohija je nanjušio zlato.

“Kad baca udarce ne pokriva bradu. Glava mu ostaje izložena i ja ću je pronaći s velikom preciznošću. Vidjeti tu jednu borbu uživo je sve što mi je trebalo da dobijem samopouzdanje kako ću ga nokautirati.”

Iako je Cruz veliko i dokazano ime u UFC-u Mladi Garbrandt vjeruje da prvak dio njegove sve veće popularnosti želi uzeti i za sebe.

“Još jedna stvar. On kaže da ja živim slavi Urijaha Fabera. Ali zapravo, Dominick živi na mojoj slavi. Ja sam taj o kojem se u medijima najviše priča. Tswko da on želi uskočiti i ukrasti moju slavu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI