Glasine: Alvarez protiv Khabiba u Philadelphiji, Ferguson protiv Dos Anjosa u Meksiku

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2016 00:00h Autor:

Alvarez, Nurmagomedov, Ferguson i Dos Anjos

Više različitih MMA medija danas se raspisalo o tome da su došli do informacije o načinu na koji UFC misli riješiti situaciju u vrhu svoje lake divizije. Po tome bi prvi izazivač Eddiea Alvareza trebao biti Khabib Nurmagomedov.

Također, kao opcija mjesta održavanja eventa gdje bi se njih dvojica borili se spominje Philadelphia, rodni grad Alvareza. To je preko Twittera prenio Jason Floyd, novinar MMA reporta, no teško je zaključiti koji bi to onda mogao biti event i kad bi se održavao. Opcija je UFC 206, koji bi trebao biti organiziran u prosincu ili možda UFC on FOX event, iako su do sada održana već tri eventa za FOX televiziji, dok je četvrti već dogovoren i najavljen. Do sada je svake godine organizirano samo četiri eventa iz te serije.

No, što se tiče same borbe, vrlo lako moguće da se dogovara, budući da puno kvalitetnije i pouzdanije informacije dolaze o pregovorima za borbu bivšeg prvaka Rafaela Dos Anjosa i Tony Fergusona. Oni bi trebali predvodi finalni event latinoameričkog Ultimate Fightera, koji je na rasporedu 5. studenog u Mexico Cityu. Što se toga tiče postoji već nekoliko različitih informacija o razgovorima predstavnika promocije i oba borca.

Čini se da će se uistinu tako razviti situacija, zapravo jedini tko bi još moga osporiti Khabibov napad na titulu je možebitno Conor McGregor, ukoliko savlada Natea Diaza i ponovno dobije hirove o bivanju prvakom dvije divizije. A znamo kakav je UFC kad njemu treba reći ne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI