GSP: Ako fanovi žele prebit ću Diaza još gore nego prvi put

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2016 10:57h Autor:

Georges St-Pierre vs Nick Diaz UFC 158

Revanš između Nicka Diaza i Georgesa St-Pierrea nakon tri godine uskoro bi mogao postati stvarnost. Diazu je istekla suspenzija i čini se kako ga niti jedna borba ne zanima više od reprize s nekadašnjim kraljem veltera. S druge strane GSP je nakon tri godine mirovanja započeo obavezna testiranja na doping i do kraja godine bi ga ponovno mogli vidjeti u oktogonu, možda upravo protiv starijeg od braće Diaz.

“Nemam problem s Nateom. Meni se čini kao da je Nick Diaz taj koji želi još jednu priliku protiv mene. Nemam ništa protiv, ne bojim se Nicka Diaza. Sada vam govorim: Ako fanovi žele vidjeti tu borbu, ja sam za”, rekao je GSP za Bloody Elbow.

Diaz je izgubio prvi susret u ožujku 2013. na UFC 158 priredbi u Montrealu. Nezadovoljan okolnostima koje su dovele do GSP-eve obrane naslova jednoglasnom sudačkom odlukom borac iz Stocktona želi novu priliku, a “Rush” je spreman udovoljiti mu, te tvrdi kako će ga u slučaju novog meča pobijediti još uvjerljivije.

“Nije me briga hoće li on biti prvi, drugi, ili treći. Ako žele da se borim s Nickom Diazom bit će mi zadovoljstvo. Ne smeta mi, ne bojim ga se, pobijedio sam ga prošli put, a sljedeći put kad se budemo borili ću ga prebiti još puno gore. Prošli put sam ga porazio s lakoćom, ali nisam bio sretan. To je jedna od onih borbi s kojom nisam zadovoljan. Jer osjećam se kao da nisam dao dovoljno, iz više razloga. Gledajući unazad, ostao sam ljut nakon te borbe. Možda sam pobijedio, ali iz nekog razloga sam ostao ljut i osjećam se kao da sam mogao biti puno bolji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI