GSP gotovo izgubio glavu: Alfa gorila me napala, bilo je to najgore iskustvo u mom životu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2018 13:39h Autor:

Ilustracija

Bivši višestruki UFC prvak u dvije težinske kategorije Georges St. Pierre je na svom službenom Twitteru u utorak otkrio kako je tijekom puta u Afriku gotovo ostao bez glave – i to doslovno!

Detalji puta nisu poznati, no GSP je na Twitteru podijelio video koji je snimljen nekoliko trenutaka nakon što ga je napala gorila. I to alfa mužjak te životine! Tvrdi da je morao bježati, zauzeti podređenu poziciju (položaj tijela) i da se na koncu uspio spasiti od svog napadača.

“Ovaj video je snimljen samo nekoliko sekundi nakon što me alfa gorila natjeravala u Africi. Morao sam zauzeti podređen položaj tijela i nekako pobjeći od njega. To je bio jedan od najviše zastrašujućih trenutaka, ali i najnevjerojatnijih momenata u mojm životu. S svim svojim treninzima nikako ne bi mogao parirati toj gorili”, napisao je St. Pierre uz video.

Kanađanin je u svojoj profesionalnoj karijeri odradio 28 mečeva uz nevjerojatnih 26-2. Trenutačno je neporažen 11 godina, a posljednji koji ga je uspio savladati je bio Matt Serra na UFC-u 69 prije više od deset godina.

Nakon toga je ponovno postao šampion u velteru da bi krajem 2017. uzeo pojas i u srednjoj kategoriji svladavši Michaela Bispinga. Unatoč obećanju da će ostati u kategoriji do 84 kilograma, zdravstveni problemi su ga natjerali na pauzu u profesionalnoj karijeri, ali i povratak u velter ili čak prelazak u laku kategoriju.

Nije poznato koji je bio razlog njegovog odlaska u Afriku niti kada se ovaj put dogodio. No sretni smo da ćemo GSP-ja i dalje gledati u MMA akciji kada riješi svoje zdravstvene probleme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI