GSP i Woodley se dopisivali odmah nakon Tyronovog osvajanja pojasa (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2016 18:08h Autor:

Woodley i GSP

Tyron Woodley pokazao je sliku dopisivanja s Georges St-Pierreom koje se odvilo odmah nakon što je osvojio titulu prvaka. Čini se da novi prvak nije ništa htio prepustiti slučaju što se tiče planova prve obrane naslova.

Dva tjedna je prošlo otkad je Tyron Woodley detronizirao Robbiea Lawlera te postao prvak UFC-ove velter kategorije. Također, svi znamo već da Woodleyu nije dugo trebalo da se izjasni oko toga s kim se sad želi boriti, a čini se da je na tome odmah počeo i raditi.

Naime, danas je objavio fotografiju dopisivanja s Georgesom St-Pierreom, a po vremenu poruka se vidi da se dopisivanje dogodilo već iza ponoći dana kad je Woodley osvojio naslov prvaka.

“Hvala na lijepim riječima. Ti si pravi borac i najbolji kojeg smo imali priliku gledati. Ukoliko se vraćaš iz mirovine, bila bi mi čast da se borimo. Možemo napraviti nevjerojatnu prodaju s tom borbom. Ukoliko se ne vraćaš, bez brige, tu mi je Nick Diaz i raditi ću na tome da mi on bude protivnik. Čisto još jednom da ti potvrdim da je moj zahtjev za borbu s tobom bio iz čistog poštovanja”, prva je poruka koju vidimo, iz koje bi se dalo zaključiti da je prvo došla čestitka od strane kanadskog borca.

GSP je nakon toga odgovorio kako bi i njemu bila čast, da bi Woodley uzvratio time da će očistiti UFC-ovu banku. Odgovor koji je uslijedio bio je u emoticonima, koje imate priliku vidjeti na fotografiji.

Woodley se uistinu svim silama trudi doći do borbe koja bi mu donijela najveću moguću zaradu. Jedini njegov problem je što tu borbi ne želi apsolutno nitko osim njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI